Onderhoud

Als wooneigenaar bent u trots op uw bezittingen en ontroerend goed. Het is dan ook zaak om deze goed te onderhouden en daar in te grijpen waar het nodig is. Het onderhoud van uw woning is niet alleen van cruciaal belang voor de uitstraling van uw woning, maar ook om verdere kosten te voorkomen.

Onderhoud door HAGA BOUW

We spreken over onderhoud als bepaalde onderdelen van de woning vervangen of gerepareerd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van kozijnen, nadat zij zijn aangevreten door houtrot. Deze zijn uiteraard niet altijd direct aan vervanging toe. Ons team bekijkt eerst wat de schade is en zullen onze uiterste best doen om de kozijnen te behouden.

Daarnaast zijn er nog vele andere vormen waar onderhoud voor nodig is. Het belangrijkste is dat door goed onderhoud u op de lange termijn veel kosten bespaart.

Waarom kiezen voor HAGA BOUW

Haga Bouw bestaat uit een team van goed opgeleide vakmensen. Met onze 10 jaar aan ervaring staan wij u graag bij tijdens het onderhoud van uw woning. Kleine ingrepen kunnen wij vaak direct verhelpen.

Waarom kiezen voor Haga Bouw?

  • Een eerlijke offerte
  • 10 jaar ervaring
  • Geen financiële verrassingen
  • 100% tevredenheid van onze klanten

Geïntereseerd?

Neem dan zo snel mogelijk contct met ons op!